Banoffee

WhatsApp Image 2019-02-10 at 18.44.38 (2).jpeg

Tällä ohjeella voit valmistaa banoffeen valmiiksi annoksiksi, joko reunakalvoa käyttäen tai suoraan pieniin jälkiruoka kippoihin. Tuplaamalla keksien määrän voit tehdä Banoffeesta myös kakun irtopohjavuokaan. Annoksista tai kakusta ei kuitenkaan kannata tehdä liian korkeita, jotta ne pysyvät kasassa. Tällä ohjeella tulee kolme pientä annosta.

Banoffee:

  • 50g divestive keksejä

  • 1-2 banaania

  • 20g voita

  • 1,5dl vispikermaa

  • 1rkl sokeria

  • 1tl vaniljasokeria

  • kondensoidusta maidosta keitettyä kinuskia

  • suklaata

Murskaa keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Lisää sokerit kerman joukkoon ja vatkaa vaahdoksi. Hienonna banaanit. Mittaa reunakalvosta haluamasi kokoisia palasia ja kiinnitä ne teipillä. Nostele reunakavon sisälle vuorotellen keksimuruja, kermavaahtoa, banaania ja kinuskia. Kuten videoilta näkyy näistä EI kannata tehdä liian korkeita. Laita jääkaappiin hetkeksi jähmettymään ennen tarjoilua. Koristele banaanilla ja sulatetulla suklaalla.