Minimunakkaat

WhatsApp Image 2019-03-09 at 18.56.09 (2).jpeg

Minimuffinssivuokaan syntyy nopeat munakkaat, jotka sopivat loistavasti tarjolle esimerkiksi aamupalalle tai brunssille. Voit muokata ohjetta helposti lisäämällä joukkoon lempi raaka-aineitasi.

Minimunakkaat:

  • 5 kananmunaa

  • 1dl juustoraastetta

  • 1dl maitoa

  • 125g mozzarellaa

  • kirsikkatomaatteja

  • basilikaa

  • suolaa ja pippuria

  • pinjansiemeniä

Mittaa kulhoon maito, kananmunat ja juustoraaste. Sekoita kevyesti. Hienonna mozzarella, kirsikkatomaatit ja basilika. Jätä osa mozzarellasta, tomaateista ja basilikasta sivuun valmiiden munakkaiden päälle laitettavaksi. Lisää munaseokseen loput aineet. Mausta suolalla ja pippurilla.

Voitele minimuffinssivuoka öljyllä. Kaada munaseos pieniin koloihin lähes täyteen. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Kuullota pinjansiemeniä pannulla hetki. Koristele valmiit munakkaat kirsikkatomaateilla, mozzarellalla, basilikalla, pinjansiemenillä ja baslamicolla.