Nutella-juustokakku

WhatsApp Image 2019-03-17 at 16.29.04.jpeg

Uunissa paistettu juustokakku on varma valinta kahvipöytään ja siitä pystyy helposti tekemään erilaisia versioita. Tällä ohjeella valmistuu ihanan suklainen nutella-juustokakku, jonka kaveriksi sopii tuoreet mansikat.

Nutella-juustokakku:

 • 150g digestive keksejä

 • 100g voita

 • 600g tuorejuustoa(Philadelphia)

 • 100g ranskankermaa

 • 150g sokeria

 • 1rkl vanilja-aromia

 • 3 kananmunaa

 • 3rkl vehnäjauhoja

 • 1dl nutellaa

Päälle:

 • tuoreita mansikoita

 • nutellaa

Hienonna keksit ja sekoita ne sulatetun voin kanssa. Painele seos 20cm irtopohjavuoan pohjalle ja esipaista noin 5-10 minuuttia. Sekoita keskenään pehmeä tuorejuusto ja ranskankerma. Lisää sokeri ja vanilja-aromi. Lisää kananmunat yksi kerrallaan hyvin vatkaten. Sekoita lopuksi joukkoon jauhot. Kaada taikina pohjan päälle. Lämmitä nutellaa mikrossa hetki. Nostele lusikalla nutellasta nokareita taikinan päälle ja sekoita varovasti. Paista 175 aseessa noin tunti. Koristele tuoreilla mansikoilla ja nutellalla.